لینک سازی

لینک سازی چیست؟ و چه تاثیری در نتایج سایت ما دارد؟

همانطور که در آموزش سئو به لینک سازی اشاره نمودیم در این مقاله قصد داریم تا به صورت کامل لینک سازی را برای شما عزیزان ارائه دهیم. لینک سازی در مبحث سئو و افزایش رتبه وبسایت، یا پیوند سازی جزوی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار به حساب می‌آید. همه وب سایت‌ها به طور معمولی باید لینک بیلدینگ را انجام دهند تا صفحاتشان بیشتر دیده شده و در نتیجه مخاطبان بیشتری را جذب خود کنند. همچنین پیوند‌ها تأثیر بسزایی بر میزان تحلیل و بررسی محتوا‌های صفحات وب سایت توسط گوگل نیز دارند.

در این مقاله قصد داریم مزیت‌ها و همچنین انواع لینک بیلدینگ را به شما عزیزان معرفی کنیم و آن‌ها را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم.

ساختار کلی لینک ‌ها

در ابتدا بیایید نگاهی به ساختار کلی لینک‌ها داشته باشیم.

تگ شروع

به طور کلی تگ شروع یا به اصطلاح anchor tag به خزندگان گوگل اعلام می‌کند که لینکی در صفحه وجود دارد. در اکثر مواقع این تگ با حرف a مشخص می‌شود.

آدرس لینک

آدرس پیوند مهم‌ترین بخش تشکیل دهنده آن است که مقصد اصلی را مشخص می‌کند. معمولاً بعد از عبارت href آدرس اصلی قرار داده می‌شود تا کاربر و خزندگان گوگل آن را دنبال کرده و به مقصد مورد نظر ما برسند. فرقی نمی‌کند که این آدرس یک url وب سایت باشد یا آدرس یک عکس و ویدئو؛ بر حسب نیاز شما عزیزان می‌توانید هر آدرسی را در این بخش وارد کنید تا کاربران خود را به صفحه مورد نظر هدایت کنید.

انکر تکست

در لینک سازی وجود انکر تکست الزامی و مهم می‌باشد. در واقع انکر تکست متن یا جمله‌ای است که کاربران را به عنوان یک پیوند مشاهده کرده و در صورت تمایل آن را دنبال می‌کند. در مبحث سئو و تولید محتوا این بخش اهمیت بسیار زیادی دارد و باید به صورت کاملاً فکر شده و سنجیده برای لینک صفحات انتخاب شود.
شما باید بدانید که انکر تکست لینک خود را به چه صورت، با چه محتوایی و در چه جایی از صفحه قرار دهید تا کاربر تمایل و علاقه به دنبال کردن آن را داشته باشد. در نتیجه هنگام لینک بیلدینگ به انکر تکست خود توجه ویژه‌ای داشته باشید.

تگ پایان

در آخر لینک‌ها باید تگی به عنوان مشخص شدن پایان پیوند برای موتور‌های جستجو نیز در نظر گرفته شود.

لینک سازی
آموزش لینک سازی یا لینک بیلدینگ

بررسی انواع لینک

به طور کلی لینک‌ها از لحاظ انواع به دو دسته فالو و نوفالو تقسیم‌بندی می‌شوند که در ادامه هریک از آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

لینک فالو

به طور پیش فرض تمام لینک‌ها در حالت فالو قرار دارند. فالو بودن به معنی این است که پیوند مورد نظر شما توسط کاربر و موتور‌های جستجو قابل مشاهده و دنبال کردن است. در نتیجه محدودیتی از بابت شناسایی و مشاهده لینک وجود ندارد هر فرد یا خزنده می‌تواند آن را به طور کامل بررسی کند.

این لینک‌ها تأثیر بسزایی بر میزان رتبه و رنکینگ سایت دارند و هرچه تعداد آن‌ها در صفحات بیشتر باشد، سایت رتبه بهتری را از موتور‌های جستجو دریافت خواهد کرد. البته باید بدانید که زیاد بودن به آن معنی نیست که شما می‌توانید تعداد بسیار زیادی از آن‌ها را داخل صفحات وب سایت خود قرار دهید؛ بلکه تمام لینک‌ها باید به صورت اصولی و به اندازه مشخصی درون صفحات وجود داشته باشند تا موجب بهبود رتبه سایت شوند.

توجه داشته باشید که افراط در روند لینک سازی در اکثر شرایط توسط موتور‌های جستجو اسپم شناخته شده و در نتیجه باعث کاهش رتبه سایت خواهد شد.

لینک نوفالو

لینک‌های نوفالو دقیقاً ساختاری برعکس نوع فالو را دارند و با اعمال شدن تنظیماتی در ساختار آن مشخص می‌شود که پیوند نباید توسط کاربر و موتور‌های جستجو قابل مشاهده و بررسی باشد.
در واقع با این حالت دسترسی تمام کاربران و موتور‌های جستجو به لینک‌های نوفالو بسته می‌شود و در نتیجه آن‌ها هیچ‌گاه مورد بررسی و تحلیل قرار نخواهند گرفت. گاهی ممکن است به دلیل تغییر ساختار وب سایت، استراتژی تولید محتوای خود و مواردی از این قبیل به بررسی برخی پیوندهای خود توسط گوگل تمایلی نداشته باشید. در چنین شرایطی شما می‌توانید هنگام لینک سازی، تمام پیوند‌های مد نظر خود را در حالت نوفالو قرار دهید.

لینک سازی چه مزیت ‌هایی دارد؟ همانطور که گفتیم لینک بیلدینگ مزیت‌های بسیار زیادی دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

ایندکس شدن بهتر وبسایت

به طور کلی خزندگان گوگل برای شناسایی انواع صفحات وب سایت شما آن‌ها را توسط پیوند‌هایی که شما مشخص کرده‌اید دنبال کرده و مورد بررسی قرار می‌دهند. در نتیجه اگر وب سایت شما لینک سازی قوی داشته باشد، خزندگان گوگل بهتر می‌توانند آن را شناسایی کرده و در نتیجه آن را به کاربران بیشتری نمایش خواهند داد. موتور‌های جستجوی گوگل دائماً به دنبال محتوا‌های جدید هستند و به هر نسبتی که شما بتوانید بیشتر محتوای وب سایت خود را به گوگل معرفی کنید، صفحات آن بازدید بیشتری خواهد گرفت.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

برای سفارش خدمات طراحی سایت و سئو میتوانید از سراسر کشور در هر زمان با ما تماس بگیرید!

انتقال قدرت وب سایت به صفحات داخلی

به طور کلی در اکثر مواقع بخشی از ارزش انواع لینک‌های موجود در صفحه اصلی وب سایت شما به دیگر صفحات تعلق می‌گیرد که در اصطلاح به آن Link Juice گفته می‌شود. طبق تجاربی که از مبحث سئو به دست آمده می‌توانیم به این نتیجه برسیم که وجود پیوند صفحات مختلف در صفحه اصلی وب سایت شما ارزش آن‌ها را نیز دوچندان کرده و در نتیجه بازدید بیشتری خواهد گرفت. در نهایت هنگام لینک بیلدینگ از این موضوع غافل نشوید.

آموزش لینک سازی
آموزش لینک سازی حرفه ای

انواع روش ‌های لینک سازی

در ادامه انواع روش‌ها و نکات مهمی که در حین لینک بیلدینگ باید به آن‌ها توجه کنید را به شما عزیزان خواهیم گفت.

لینک سازی متقابل

یکی از بهترین روش‌های لینک بیلدینگ نوع متقابل است. در این روش شما در یکی از محتوا‌های طولانی و جامع وب سایت خود پیوند‌هایی را به محتوای طولانی دیگر می‌دهید تا آن‌ها نیز بازدید خوبی بگیرند. وقتی که ورودی کاربران به آن صفحات بیشتر شود، طبیعتاً رتبه بهتری خواهند گرفت و همچنین این موضوع بر رتبه محتوای اصلی نیز تاثیر دارند.
باید بدانید در صورتی که یک منوی ناوبری مناسب در صفحه اصلی وب سایتتان وجود داشته باشد، دیگر نیاز نیست که در محتوای خود به این صفحات لینک دهید؛ بلکه شما باید انواع محتوا‌های متنی خود را با یکدیگر مرتبط کنید تا لینک سازی به صورت ریشه‌ای و قدرتمند بر روی وبسایت اعمال شود.

لینک دادن به بخش ‌ها و مقالات قدیمی

یکی دیگر از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین روش‌ها، پیوند دادن به محتوا‌های قدیمی است. در واقع با این روش لینک بیلدینگ شما می‌توانید محتوا‌های قدیمی وب سایت خود را آپدیت کنید. آپدیت باعث می‌شود تا گوگل محتوا‌های قدیمی وب سایت شما را به عنوان محتوایی جدید تلقی کرده و در نتیجه آن‌ها را دوباره ایندکس می‌کند.
در مبحث سئو، آپدیت محتوا‌های قدیمی جایگاه ویژه‌ای دارد و به همین سبب باعث ایجاد بالانس و ثبات در بازدید صفحات می‌شود. در نتیجه هنگام لینک سازی بهتر است تا درون محتوا‌های جدید خود پیوندهایی را قرار دهید تا کاربر بتواند به محتوا‌های قدیمی‌تر وبسایت شما نیز دسترسی داشته باشید و بتواند با دنبال کردن لینک‌ها، آن‌ها را نیز مورد استفاده قرار دهد.

استفاده از انکرتکست ‌ها

همانطور که گفتیم انکر تکست‌ها در لینک سازی اهمیت بسیار زیادی دارند و در واقع اصلی‌ترین و تنها عامل تأثیرگذار بر کاربر هستند. وقتی که کاربر درون محتوا یا صفحاتی از وبسایت شما پیوندی را مشاهده کند، باید در چند ثانیه اول جذب آن شود و بر روی آن کلیک کند. در نتیجه متنی که به عنوان انکر تکست برای لینک خود انتخاب می‌کنید باید خلاصه و توصیف ‌کننده صفحه مقصد باشد. اگر شما بتوانید به بهترین شکل صفحه مقصد خود را توصیف کرده و آن را برای کاربران جذاب جلوه دهید، قطعاً بازدهی‌های بسیار خوبی دریافت کرد.

این مقاله هم جذابه:  لینک سازی خارجی

همچنین محل قرارگیری انکر تکست لینک‌ها نیز اهمیت زیادی دارد و شما نباید در هر جایی از صفحه آن‌ها را قرار دهید. متن پیوند باید کاملاً در معرض دید کاربر باشند ولی در عین حال باعث آزرده شدن او نشود. همچنین نباید چند انکر تکست را پشت سر هم در یک محتوا قرار دهید. چرا که این موضوع هم کاربر را خسته کرده و توجه به آن را از بین می‌برد و هم صفحه و محتوایتان توسط گوگل به عنوان اسپم شناخته می‌شود که این موضوع می‌تواند تأثیرات منفی در وبسایت شما داشته باشد.

همچنین باید بدانید که همیشه نیازی نیست در روند لینک بیلدینگ از متن‌های جذاب و تبلیغاتی به عنوان انکرتکست استفاده کنید؛ بلکه فقط کافیست در صفحات اصلی وبسایت خود از متن‌هایی همانند اینجا کلیک کنید، وارد این صفحه بشوید و مواردی از این قبیل استفاده کنید.

لینک سازی را جدی بگیرید!

در این مقاله سعی کردیم تا به طور کامل شما را با مفهوم لینک بیلدینگ، نکات مهم و همچنین مزیت‌های آن آشنا کنیم. می‌توانیم به جرئت بگوییم که در سئو، پیوندها و لینک سازی جایگاه ویژه‌ای دارند و یکی از مهم‌ترین عوامل در افزایش بازدید، بازدهی، فروش و رنکینگ وب سایت هستند. اگر هنوز این فرایند وبسایت خود را شروع نکرده‌اید، هر چه سریعتر این فرایند را آغاز کنید تا در بلند مدت شاهد تأثیرات چشمگیر و شگفت‌انگیز آن شوید.

البته باید بدانید که برای این موضوع باید تا حد زیادی با مفاهیم سئو آشنا باشید و با اعمال تکنیک‌های اصولی، رتبه وبسایت خود را در نتایج جستجو بالا ببرید.

ما در آکادمی شادمان انواع خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ را به صورت تخصصی ارائه می‌دهیم. در صورت تمایل به دریافت مشاوره تخصصی سئو وب سایت می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی ذکر شده با ما در تماس باشید.

لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی چیست

اهمیت لینک سازی داخلی در سئو

لینک سازی داخلی در بهینه‌سازی موتورهای جستجو، نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. در بحث سئو محتوا، ایجاد لینک‌های داخلی مرتبط، حرف اول را می‌زند. وجود لینک‌های داخلی برای هر وبسایت ضروری است زیرا به ایجاد معماری سایت و انتشار لینک کمک می‌کند.

به زبان ساده، لینک داخلی به پیوندهای یک صفحه از یک دامنه که به صفحه دیگری در همان دامنه لینک شده‌است، اشاره دارد که می‌تواند لینک به دسته‌ها یا منو اصلی سایت باشد یا در مقالات به مطالب مرتبط یا پاورقی وغیره اشاره کند.

مزایای لینک سازی داخلی

لینک داخلی مزایای متعددی دارد زیرا به ایجاد قدرت صفحه، قابلیت استفاده و ارتباط بین صفحات وب، تجربه کاربر و رتبه‌بندی بالقوه سایت شما کمک می‌کند. لینک داخلی از جهت های مختلفی برای استراتژی SEO بسیار ارزشمند است که در ادامه مزیت‌های توسعه لینک داخلی را برررسی می‌کنیم. هدف این مقاله ارائه نکات مفیدی در مورد این موضوع است که چرا باید به روی لینک سازی داخلی خود تمرکز کنید.

1- لینک داخلی قابلیت استفاده از anchor text را بهبود می‌بخشد

لینک داخلی به کاربران کمک می‌کند تا در سراسر وب سایت شما حرکت کنند. با استفاده از لینک‌های مناسب و کاربرپسند در مقالات می‌توانید مسیر کاربر خود را آسان کنید. به یاد داشته باشید که anchor text باید به محتوای مرتبط اشاره کند و همچنین خوانندگان را مورد توجه قرار دهد.
به عنوان مثال، اگر در مورد مسائل متعدد بحث محتوا صحبت می‌کنید، می‌توانید کاربر خود را به ابزارهای فهرست مقاله قبلی خود هدایت کنید و با این کار از تکرار مسائل به وسیله لینک داخلی جلوگیری می‌کنید.

2- لینک داخلی به پخش link juice کمک می‌کند

هنگامی که به صفحه خاصی در سایت خود لینک می‌دهید، این صفحه در واقع به صفحات دیگر وبسایت شما نیز لینک دارد، بنابراین لینک سازی داخلی link juice را پخش می‌کند.

3- لینک داخلی باعث افزایش بازدید صفحات می‌شود

همانطور که قبلاً گفته شد anchor text می‌تواند به بازدیدکنندگان در جهت یابی وبسایت شما کمک کنند. اگر محتوایی را که از طریق لینک داخلی ارائه داده‌اید، به مخاطبان شما نشان دهد، به احتمال زیاد مخاطبان مقالات بیشتری را می‌خوانند.

این موضوع به افزایش نرخ تبدیل سایت شما کمک می‌کند. در واقع لینک مناسب به بازدیدکنندگان جدید کمک می‌کند تا وبسایت شما را کشف کنند. لینک‌های دنبال شده معمولا بازدید صفحات شما را افزایش می‌دهند.

4- لینک داخلی رتبه صفحه را بهبود می‌بخشد

قبل از توضیح اینکه چرا پیوند داخلی به افزایش رتبه صفحه کمک می‌کند، باید تعریف کنیم که رتبه صفحه چیست. در واقع گوگل معیار اندازه‌گیری اهمیت صفحات وب را براساس تعداد لینک‌هایی که یک صفحه وب دریافت می‌کند، مورد بررسی قرار می‌دهد. به یاد داشته باشید که Google همچنان از PageRank به عنوان یک عامل رتبه بندی استفاده می‌کند.

یک صفحه با رتبه صفحه بالا می‌تواند از طریق لینک داخلی با پخش link juice به سایر صفحات متصل، از رتبه صفحه خود بهره‌مند شود. این صفحات به دلیل افزایش لینک دریافتی، کمی افزایش قدرت و سپس افزایش رتبه خواهند داشت.

5- لینک داخلی زمانی حضور کاربر در سایت را بهبود می‌بخشد

لینک سازی داخلی در به پست‌های مرتبط می‌تواند به شما در افزایش زمان حضور کاربر در سایت و کاهش نرخ پرش کمک کند. نرخ بازگشت به بازدیدکننده‌ای اشاره می‌کند که فقط یک صفحه را مشاهده می‌کند و بلافاصله وبسایت شما را ترک می‌کند. برای کاهش نرخ پرش، می‌توانید بازدیدکنندگان یک سایت را زمان‌هایی بیشتری نگهدارید.

اگر محتوایی که به طور داخلی به آن لینک می‌دهید، ارزش واقعی ارائه دهد. برای نظارت بر نرخ پرش خود باید به Google Analytics خود متصل شوید و نرخ بازگشت به هر مقاله را مشاهده کنید.
نرخ پرش یک عدد مهم برای ردیابی است، زیرا تأثیر زیادی بر رتبه‌بندی شما دارد. در واقع بخشی از پارامترهای استفاده شده در الگوریتم Panda به نرخ پرش پیوند خورده‌است. بنابراین اگر می‌خواهید سایت خود را به الگوریتم پاندا ثابت کنید، در جهت بهبود UX سایت خود به همراه ارائه محتوای باکیفیت و کاربرپسند، اقدام کنید.

6- لینک داخلی به crawl و index صفحات وبسایت کمک می‌کند

ربات‌های گوگل برای بازآفرینی روند تفکر کاربر طراحی شده‌اند. آن‌ها از وبسایت شما دیدن می‌کنند و تمام لینک‌ها و صفحاتی را که به راحتی فهرست بندی می‌شوند، دنبال می‌کنند. ایجاد یک معماری داخلی قوی و هوشمند به ربات‌ها کمک می‌کند تا صفحات عمیق‌تری را پیدا کنند که در واقع همیشه از آن‌ها بازدید نمی‌شود. لینک سازی داخلی می‌تواند صفحات دیگر را تقویت کند و به شما در رتبه بندی کلی گوگل نیز یاری می‌رساند کمک کنند.

چگونه می‌توان یک ساختار لینک داخلی خوب ایجاد کرد؟

ساختار لینک داخلی وبسایت شما با توجه به اهداف اساسی آن متفاوت خواهد بود اما چند عنصر باید همیشه یکسان باشد:

این مقاله هم جذابه:  لینک سازی خارجی

1- حفظ کردن عمق کلیک کم عمق:

جان مولر طی یک Hangout مرکزی Google Webmaster در اواسط سال 2018 تأیید کرد که هرچه تعداد کلیک‌های کمتر برای رسیدن به صفحه‌ای از صفحه اصلی شما بیشتر باشد، بهتر است. توصیه می‌شود که سعی کنید ساختار سایت خود را تا حد امکان سطحی نگهدارید.

در صورت امکان، هر صفحه را در فاصله دو تا سه کلیک از صفحه اصلی در دسترس نگهدارید یا breadcrumbs ، tag و جستجوی داخلی برای سهولت استفاده در وبسایت‌های پیچیده استفاده کنید.

2- لینک‌های داخلی را در محتوای اصلی صفحات خود قرار دهید:

دو نوع لینک سازی داخلی وجود دارد: navigational و contextual. لینک‌های navigational شامل لینک‌های موجود در هدر، فوتر و نوارهای منو شما هستند تا به کاربران کمک کنند صفحات دیگری را در همان دامنه با موتورهای جستجو در وب سایت شما پیدا کنند. لینک‌های contextual در محتوای صفحات شما ظاهر می‌شوند و ارزش SEO بالاتری دارند.

لینک‌های داخلی
لینک‌های داخلی چگونه است؟

3- کلمات کلیدی را در anchor text قرار دهید:

اکثرا استفاده از کلمات کلیدی هدف را در anchor text توصیه نمی‌کنند، اما توصیه خوب این است که اطمینان حاصل شود نوشته داخل انکر تکست به خواننده اطلاع دهد که لینک موردنظر در مورد چه محتوایی است. تعداد مناسب لینک‌ها را در هر صفحه حفظ کنید. دستورالعمل‌های مدیر وب گوگل توصیه می‌کند که تعداد لینک‌ها را به تعداد معقول محدود کنید.

این کار هم به خوانایی کاربر کمک می‌کند و هم به شما کمک می کند از هرزنامه جلوگیری کنید. همچنین، به یاد داشته باشید که اگر چندین بار در یک صفحه به یک نشانی اینترنتی یکسان اشاره کنید، اولویت به اولین anchor text داده می‌شود و anchor text بعدی نسبتاً بی‌اهمیت می‌شود.

همچنین برای پیدا کردن کلمه کلیدی مدنظرتان میتوانید از مقاله کلمات کلیدی استفاده کنید تا اطلاعات بیشتری را نیز دریافت کنید.

4- مطمئن شوید که صفحات مهم دارای لینک داخلی هستند:

موتورهای جستجو اغلب می‌توانند صفحات یتیم را پیدا کنند، یعنی صفحاتی که توسط هیچ صفحه دیگری به آن‌ها لینک داده نشده‌است اما کاربران این توانایی را ندارند پس با ایجاد لینک سازی داخلی در صفحات مهم مسیر درستی را به آن‌ها نشان دهید.

5- چرا به استراتژی پیوند داخلی نیاز دارید؟

براساس گزارش معیارها، بودجه‌ها و روندها از سوی CMI در سال 2019، 81 درصد از مشاغل B2B معتقدند داشتن استراتژی محتوا در تیم، آن‌ها را در اهداف مشترک هماهنگ می‌کند و تعیین نوع محتوا برای توسعه را نیز آسان‌تر می‌کند.

همین امر در مورد استراتژی‌های لینک داخلی نیز صدق می کند. هرچه بیشتر بفهمید که می‌خواهید ارزش لینک برای تجارت شما چه کار کند، بهتر می‌توانید از یک ساختار لینک داخلی برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنید. فراموش نکنید که اگر لینک‌ سازی داخلی به درستی استفاده شود، می‌تواند ابزار قدرتمندی باشد.

ایجاد یک ساختار درست برای لینک داخلی، راهی هموار برای رسیدن به موارد زیر است:

  1. اطلاعات اضافی و مفیدی را در اختیار بازدیدکنندگان خود قرار می‌دهید.
  2. به Google و دیگر موتورهای جستجو کمک می‌کنید تا وب سایت شما را سریعتر ایندکس کنند.
  3. باعث افزایش ترافیک به صفحات با حجم بالا اما کم بازدید، مانند صفحات محصولات می‌شود.
  4. صفحاتی را تبلیغ می‌کنید که در صفحات دیگر SERP گیر کرده‌اند و رتبه آن‌ها تغییری نمی‌کند.
  5. می‌توانید رتبه‌بندی دسته‌ای از کلمات کلیدی با حجم جستجوی زیاد، متوسط یا کم را بهبود دهید.

لینک‌های ارزشمند داخلی

جستجوی گوگل از آن روزهای اولیه خود که صرفا با تطبیق ساده کلمات کلیدی، نتایج مربوطه را به کاربران نشان می‌داد، پیشرفت زیادی کرده‌ است. در حال حاضر گوگل از پردازش زبان طبیعی استفاده می‌کند اما با این حال باز هم گوگل یک موتور جستجو است که ماهیت آن ماشین است و الگوریتم‌های آن به صورت قطعی کامل نیستند و مداوم آپدیت می‌شوند.

این الگوریتم‌ها نیاز به زمینه دارند تا بفهمند صفحه‌ی وبسایت شما در مورد چیست و رابطه آن با سایر موارد و صفحات در چیست. این موضوع به درستی ارزشمندی لینک سازی داخلی را نشان می‌دهد. در واقع ایجاد لینک به معماری سایت شما کمک می‌کند و ضمن بیان معنی، قدرت قیف بازاریابی و موارد دیگر را نیز ارائه می‌دهد.

بحث ارزشمند بهینه سازی موتورهای جستجوگر

بهینه‌سازی موتورهای جستجو(سئو)، بحثی فراتر از بهینه‌سازی برچسب‌های عنوان، افزودن کلمات کلیدی و ایجاد برخی لینک است. در واقع مربوط به تجربه کاربری می‌شود، یعنی کاربر وبسایت شما باید بهترین تجربه را از زمان حضور در وبسایت شما داشته باشد. یعنی تمام فعالیت‌های شما برای بهینه سازی موتور جستجو، رضایت کاربر است.

با بهینه‌سازی، اطمینان حاصل می‌کنید که حضور کاربران در سراسر قیف بازاریابی اتفاق می‌افتد و موتورهای جستجو نیز ارزش وبسایت شما را چندین برابر میبینند. بنابراین به کاربران خود فکر کنید و لینک‌هایی را به مرتبط ترین و مفیدترین مکان در صفحه خود اضافه کنید.

لینک سازی خارجی چیست؟

لینک سازی خارجی وقتی معنی پیدا می‌کند که از وبسایت خود به یک سایت دیگری لینک می‌دهید و به آن اشاره می‌کنید. به این نوع لینک، لینک سازی خارجی می‌گویند. در واقع وقتی از دامنه وبسایت خود به یک دامنه دیگر لینک می‌دهید، یعنی لینک سازی خارجی انجام داده‌اید.

باید بدانید که لینک‌های خارجی به سایر سایت‌ها ارسال می‌شود. چیزی که بسیاری از مردم متوجه نیستند این است که این لینک‌های خارجی می‌تواند بر SEO و رتبه سایت شما تأثیر بسیار مثبتی بگذارد. در واقع لینک خارجی یکی از بخش‌های مهم سئو است که در ادامه بیشتر به آن می‌پردازیم.

در صورتیکه قصد دارید با این نوع لینک سازی بیشتر آشنا شوید و اطلاعات بیشتری به دست آورید میتوانید به مقاله لینک سازی خارجی مراجعه نمایید و لینک سازی خارجی وب سایت تان را به نحو عالی انجام دهید.

[wp-faq-schema title=”سوالات متداول” accordion=1]

5/5 - (4 امتیاز)
0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟

برای پیدا کردن محصولات خود شروع به تایپ نام آن کنید...