آموزش سئو سایت فروشگاهی

ساخت فروشگاه اینترنتی را هر شخص یا مجموعه‌ای میتواند برای شما انجام دهد اما سئو سایت فروشگاهی یک فعالیت تخصصی میباشد که هر اشتباه در آن ممکن است مشکلات زیادی را در دراز مدت برای شما ایجاد کند. 🚀

سئو سایت فروشگاهی ارتباط مستقیم با فروش شما دارد و اگر نتوانید ورودی جذب کنید فروشی هم نخواهید داشت! بنابراین با دقت روی سئو سایت تان کار کنید تا بتوانید به اولین نتایج جستجو در صفحه‌ی اول گوگل برسید. با این کار افرادی که به دنبال خرید محصولات شما هستند را سریع‌تر میتوانید جذب کنید.

چک لیست سئو سایت فروشگاهی

  • انتخاب کلمه کلیدی درست
  • انتخاب کلمه کلیدی پر فروش
  • انتخاب کلمه کلیدی لانگ تیل
  • ثبت کلمات کلیدی در اکسل
  • مشخص کردن صفحات سایت: Blog - PDP - PLP
  • مشخص کردن کلمات کلیدی مرتبط برای لندینگ‌ها
  • مشخص کردن میزان تعداد کلماتی که باید برای صفحات نوشته شود
  • آماده سازی سایت: بررسی نقشه سایت، بررسی فایل Robots.txt، بررسی ایندکس بودن سایت

آموزش تخصصی سئو برای سایت های فروشگاهی

شما نیازی نیست سئو را کامل از پایه بیاموزید تا از طریق سایت فروشگاهی تان به درآمد برسید! فقط کافیست مهمترین نکات سئو سایت فروشگاهی را یاد بگیرید و همان موارد را روی فروشگاه اینترنتی خود اعمال کنید تا نتایج فوق‌العاده بدست بیاورید.

مراحل سئو سایت فروشگاهی

در این بخش قسط داریم مراحل سئو سایت فروشگاهی را مرحله به مرحله پیش بریم تا از روند سئو فروشگاه اینترنتی به صورت کامل مطلع شوید تا زمانیکه قصد سئو سایت فروشگاهی را داشتید با در نظر گرفتن این موارد بتوانید به نتایج بالایی دست پیدا کنید.

در ابتدا باید کلمات کلیدی مدنظرتان را در گوگل جستجو کنید و بررسی کنید کاربران شما چه عبارت‌هایی را برای دسترسی به محصولات شما جستجو میکنند.

بعد از پیدا کردن کلمات کلیدی به مرحله جدا سازی این کلمات میرسیم و باید کلماتی که باعث میشود از سایت ما خرید کنند را نیز جدا کنیم و تمرکز اولیه خود را روی این کلمات قرار دهیم. به عنوان مثال: کلمه خرید پاور بانک یک کلمه‌ای با سرچ بالا میباشد ولی کلمه پر فروشی نیست! اما کلمه خرید پاوربانک شیائومی 1000 آمپر این دید را به ما میدهد که کاربر جستجوی خود را در مورد پاوربانک‌ها انجام داده و الان قصد دارد این مدل پاوربانک را برای خود تهیه کند. پس کلمه‌های طولانی هم فروش بالاتری دارند و هم سئو آن کلمات ساده تر میباشد.

در لیست رو به رو شما میتوانید چک لیست مراحل سئو سایت فروشگاهی را مشاهده و آن را برای خود دانلود کنید تا از روند کامل سئو یک وب سایت فروشگاهی آگاه شوید.

اقدامات لازم برای بهینه سازی سایت فروشگاهی

تحقیق کلمه کلیدی

سئو هر سایت فروشگاهی با تحقیق کلمه کلیدی شروع میشود، چون تا زمانیکه ندانید افرادی که به دنبال محصولات شما هستند چه کلماتی را جستجو یا سرچ میکنند نمیتوانید  استراتژی درستی را برای سئو فروشگاه اینترنتی خود طراحی کنید پس نتایج خوبی برای فروش نیز بدست نخواهید آورد. بنابراین برای تحقیق کلمات کلیدی فروشگاه اینترنتی خود زمان مناسبی را در نظر بگیرید.

اول کلمات کلیدی مرتبط با حوزه کاری خود را پیدا کنید بعد آنها را اولویت بندی کنید و در آخر استراتژی سئو سایت فروشگاهی خود را براساس آن کلمات پیاده سازی کنید.

برای تحقیق کلمات کلیدی میتوانید از ابزارهای زیر استفاده کنید:

تحقیق کلمه کلیدی برای سایت فروشگاهی - آکادمی شادمان
سئو سایت فروشگاهی برای رسیدن به رتبه یک در گوگل- آکادمی شادمان

فروشگاه اینترنتی خود را برای چه باید سئو کنیم؟

افزایش تاثیر رپورتاژ با بازنویسی محتوا

تکنیک بازنویسی محتوا برای افزایش اعتبار رپورتاژها در سئو سایت فروشگاهی بسیار تاثیر گذار است. چون شما با انتشار محتوای رپورتاژ خود در سایت هایی که امکان اشتراک گذاری محتوا را میدهند میتوانید لینک دریافتی از سایتی که رپورتاژ منتشر کردید را تقویت کنید.

یکی از نکات مهم دیگر زمان نوشتن محتوای رپورتاژ این است که رپورتاژ شما به هیچ عنوان نباید تبلیغاتی به نظر برسد چون عموم مردم به تبلیغات گارد دارند! بنابراین سعی کنید برای افزایش بازدید رپورتاژ خود در سایت مقصد نکته یا ترفندی را به کاربر ارائه دهید تا بازدید آن مقاله بالا باشد. چون هرچقدر بازدید رپورتاژ شما بالاتر باشد اعتبار بیشتری را کسب خواهید کرد.

عوامل تاثیر گذار در سئو سایت فروشگاهی

بازدید مستقیم از سایت
تعداد لینک‌های خارجی
زمان ماندن کاربر در سایت
آی پی های ارجاع دهنده
تعداد بازدید کاربر از صفحات
تعداد بک لینک های فالو
میزان نرخ خروج کاربر از سایت
تعداد کلمات یا طول محتوا

سئو فروشگاه اینترنتی از مبتدی

در ابتدای مسیر اصلی ترین سوال در خصوص سئو فروشگاه اینترنتی این است که برای سئو فروشگاه اینترنتی میبایست چطور و از کجا عملیات سئو را شروع کنیم؟ خوب قبل از پاسخ به این سوال ابتدا باید به این مورد بپردازیم در فروشگاه اینترنتی که راه‌اندازی کرده‌اید، دسترسی شما برای سئو آن سایت چقدر باز است و آیا امکان توسعه سایت فروشگاهی محیا شده است یا خیر!

دسترسی یعنی اینکه آیا امکان افزودن لینک، افزودن مقاله، تغییر url نوشته ها و برگه‌ها، قراردادن تصاویر و پارامترهای سئو تصاویر، قراردادن ویدیو، ثبت دیدگاه برای محصولات و مقالات، ریدایرکت صفحات، قراردادن پادکست صوتی و… را داشته باشید.

در صورتیکه فروشگاه اینترنتی خود را با وردپرس ساخته باشید بله این امکان وجود دارد و شما به راحتی میتوانید تمام مراحلی که در ادامه به آن خواهیم پرداخت پیاده سازی کنید. اما اگر سایت فروشگاهی خود را با سایت سازهای آماده راه اندازی کرده اید، متاسفانه استفاده از تمام نکات این مقاله برای شما امکان پذیر نیست و لازم است بعضی از بخش ها را برون سپاری کنید و به توسعه دهنده فروشگاه اینترنتی خود بسپارید.

برای ساخت فروشگاه اینترنتی شما میتوانید از سایت سازهای آماده استفاده کنید. اما اگر قصد دارید روی سئو سایت نیز خودتان کار کنید و کنترل داشته باشید بهتر است ساخت سایت فروشگاهی خود را با وردپرس انجام دهید. چون دسترسی‌هایی که برای شما در وردپرس در نظر گرفته شده است بسیار گسترده است و ابزارهای رایگان بسیار زیادی برای سئو سایت فروشگاهی وردپرسی منتشر شده است.

سئو دسته بندی محصولات یا سئو محصول؟

سئوی دسته بندی محصول

سئوی دسته بندی محصول یکی از مهترین بخش های سئو هر سایت فروشگاهی میباشد که ما قبلا در یک مقاله‌ای به صورت کامل به نحوه سئو دسته بندی فروشگاه اینترنتی پرداختیم و شما باید هدف اصلی خود را برای سئو فروشگاه اینترنتی روی سئو دسته بندی بگذارید.

چون وقتی دستی بندی محصولات شما قدرتمند شود این قدرت به صفحات جزییات محصول نیز منتقل میشود و  سئوی محصولات شما ساده‌تر میشود.

برای عنوان دسته بندی محصولات فروشگاه اینترنتی خود زمان زیادی بگذارید، چون در صورتی که عنوان مناسبی نداشته باشید نرخ کلیک پایینی خواهید داشت و ورودی های کمی خواهید داشت.

سئوی محصول

برای سئو محصول در فروشگاه اینترنتی باید حداقل 300 کلمه توضیحات برای آن محصول بنویسید و تمام محصولات شما دارای ویژگی و شناسه باشند.

برای محصولات خود بخش دیدگاه‌ها را فعال کنید تا کاربران بتوانند بعد از خرید آن محصول نظرات خود را به اشتراک بگذارند.

برای محصولات خود از تمام زوایا عکس و ویدیو بگذارید تا کاربر با تمام جزییات محصول آشنا شود. با ویدیو از محصول میتوانید اشتیاق کاربر برای خرید را بیشتر کنید!
برای سئو محصولات سایت فروشگاهی در ووکامرس بهتر است از افزونه‌های سئو کمک بگیرید تا موارد مورد نیاز برای سئو محصول را بررسی کند. همچنین در ادامه بهترین افزونه‌ی سئوی فروشگاه اینترنتی را معرفی خواهیم کرد.

افزونه سئو سایت فروشگاهی

یکی از مهمترین فعالیت برای سئو سایت فروشگاهی وردپرسی نصب بهترین افزونه‌های سئو میباشد. افزونه سئو باعث میشود شما تنظیمات سئو سایت فروشگاهی خود را خیلی بهتر مدیریت کنید. از معروف ترین افزونه‌های سئو وردپرس میتوان به افزونه رنک مث – RankMath و یوآست سئو Yoast seo اشاره کرد. این افزونه‌ها در دو نسخه رایگان و پولی برای افرادی که سایت فروشگاهی خود را با وردپرس راه‌اندازی کرده‌اند ارائه شده است.

برای دریافت نسخه رایگان این افزونه فقط کافی است نام افزونه را در بخش افزودن افزونه در پنل مدیریت سایت خود جستجو کنید و افزونه سئو مدنظرتان را نصب و فعال کنید. (بهترین گزینه RankMath Pro میباشد)
بعد از نصب افزونه باید تنظیمات لازم را برای سئو فروشگاه اینترنتی خود پیکربندی کنید. و آموزش کامل کار با افزونه رنک مث در دوره جامع سئو سایت فروشگاهی ارائه شده است.

ارائه آمار و دیتا

به کاربران آمار و اطلاعات مفید بدهید

مقایسه محصول

آموزش مقایسه محصولات اصل و کپی

آموزش استفاده

آموزش دقیق استفاده از محصول

آموزش حل مشکلات

آموزش حل مشکلات پیشبینی نشده

ارائه محصول پرطرفدار

ارائه 10 نوع محصول پرطرفدار یک حوزه

آموزش خرید

آموزش خرید از سایت را قرار دهید

سبک محتوایی برای سئو سایت فروشگاهی

تولید محتوا در بخش مقالات سایت فروشگاهی یکی از موارد ضروری برای سئو سایت فروشگاهی میباشد و در این بخش میتوانید چند مدل از سبک‌های محتوایی را برای فروشگاه اینترنتی منتشر کنید تا کاربران بیشتری را جذب کنید.

این سبک از محتواها برای کاربران بسیار جذاب میباشد و عموما از این نوع محتواها در فروشگاه‌های اینترنتی استقبال میکنند بنابراین از این سبک محتواها در تقویم محتوایی سایت فروشگاهی خود قرار دهید تا بتوانید از طریق محتوا سئو سایت فروشگاهی خود را ساده تر کنید.

تاثیر عنوان ها در سئو سایت فروشگاهی

فرض کنید قصد دارید پاوربانک بخرید و هیچ اطلاعاتی از پاوربانک ندارید، بنابراین در ابتدا در گوگل جستجو میکنید بهترین پاوربانک و در نتایج یکسری مقاله وجود دارند که بهترین پاوربانک ها را به شما معرفی میکنند و شما در ابتدا برای ورود به این سایت ها اول عنوان آنها را میخوانید.
اگر عنوان مناسبی برای مقاله خود نوشته باشند شما روی آن کلیک میکنید و ادامه مقاله را بررسی میکنید. اصولا عنوان‌هایی که شامل عدد و از کلمات تاثیرگذار باشند درصد کلیک بسیار بالاتری دارند!

در این مقالات شما بهترین و پر فروش‌ترین پاوربانک‌ها را معرفی میکنید و لینک خرید محصول را نیز میتوانید در این مقالات قرار دهید تا مخاطب شما بعد از بررسی جزییات محصول بتواند آن را نیز خریداری کند.

این روش تولید محتوا در حال حاضر برای افزایش فروش فروشگاه‌های اینترنتی بسیار تاثیرگذار بوده است و فروشگاه‌های اینترنتی زیادی از این روش برای فروش محصولات خود استفاده میکنند.

تاثیر عنوان ها در سئو فروشگاه اینترنتی - آکادمی شادمان

سئو سایت فروشگاهی آیا واقعا تاثیری روی فروش ما میگذارد؟

قطعا یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در فروش و بازاریابی سئو سایت فروشگاهی میباشد، چون شما بعد از ساخت فروشگاه اینترنتی نیاز دارید که بیشتر دیده شوید و زمانیکه بیشتر دیده شوید ورودی بیشتری جذب میکنید.

طبق آخرین بررسی‌های انجام شده توسط worldometers.info آمار کاربران اینترنتی روز به روز در حال افزایش است و در حال حاضر بیش از 5.420.495.412 کاربر در اینترنت میباشد. از این آمار بیش از 5.076.620.859 عبارت در گوگل جستجو شده است. حالا شما اگر بتوانید بخش بسیار کوچکی از افرادی که در جستجوی محصولات شما هستند را به سایت خود بیاورید میتوانید به فروش فوق‌العاده‌ای برسید. فقط کافی است شروع کنید و سایت فروشگاهی خود را نتایج بالای گوگل قرار دهید.

در این مقاله ما به مهمترین عوامل تاثیر گذار در سئو سایت فروشگاهی پرداخته ایم و با مطالعه این موارد و ارتباط دادن آن‌ها به کسب و کار خود میتوانید به اطلاعات بی‌نظیری برسید که قطعا روی فروش شما تاثیرگذار خواهد بود.

سئو باعث میشود افرادی که در گوگل به دنبال محصولات شما هستند در صفحه اول نتایج جستجو وب سایت شما را ببینند و وارد سایت شما شوند تا جزییات محصول شما را بررسی کنند. اگر در صفحه اول نتایج جستجو نباشید درصد فروش شما بسیار کاهش پیدا میکند.

قطعا فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ همینطوری بزرگ نشده‌اند و جالب است بدانید که دیجی کالا تبلیغات تلوزیونی نداشته و فقط با سئو به این حجم از فروش رسیده است. بنابراین اگر شما هم تکنیک‌های سئو فروشگاه اینترنتی را بدانید میتوانید به فروش قابل توجهی برسید.

لغت نامه و اصطلاحات سئو

تاثیر برند سازی در سئو سایت فروشگاهی

یکی از دلایل موفقیت فروشگاه های اینترنتی بزرگ مانند آمازون، دیجی کالا، تکنولایف و… برای برند سازی میباشد که انجام شده است. چون زمانیکه برند شما قوی باشد و بیشتر در گوگل جستجو شود باعث میشود ارزش برند شما بین صفحات سایت شما منتقل شود و این باعث بهبود رتبه صفحات سایت شما میشود.

برای سئو سایت فروشگاهی بهتر است اول روی برند سازی فروشگاه اینترنتی خود فعالیت کنید و صفحه اصلی سایت خود را با برندتان سئو کنید. چون زمانیکه از صفحه اصلی خود به صفحات داخلی لینک میدهید باعث میشود ارزش برندتان به آن صفحات منتقل شود.

برای برند سازی میتوانید از سایت‌های بزرگ با اسم برند خود لینک دریافت کنید، با اینکار ربات‌های گوگل این تصور را دارند که یک سایت قدیمی و دارای اعتبار وقتی کسی را تایید میکند و لینک فالو میدهد یعنی اون سایت مورد تایید این برند میباشد و اینکار باعث میشود اعتبار بسیار بالایی به سایت شما منتقل شود.

ساختار مناسب برای سئو فروشگاه اینترنتی

منظور از ساختار مناسب این است که افراد مختلف زمانیکه وارد سایت شما میشوند باید حداکثر با 3 کلیک به هدف مورد نظرشان برسند، چون این مورد مربوط به تجربه کاربری میشود.

در صورتیکه تعداد این کلیک‌ها بیشتر شود صفحه هدف از صفحه اصلی سایت دور میشود و ایندکس این صفحات توسط ربات‌های گوگل سخت میشود.

برای مثال به تصویر کنار توجه کنید که یک نمونه از ساختار نامناسب میباشد و کاربر تا بخواهد به صفحه جزییات محصول مدنظرش برسد باید مسیر بسیار طولانی را طی کند. اما در مقابل یک تصویر مناسب از ساختار سایت نیز قرار داده شده است که همه چیز کاملا مرتب کنار هم و پشت سر هم فراخوانی شده است و کاربر تنها با سه کلیک به محصول مدنظرش میرسد.

نکته مهم

هرگونه تغییر ناگهانی در ساختار سایت فروشگاهی ممکن است تاثیر زیادی بر سئوی سایت بگذارد. بنابراین بهتر است این عمل را با احتیاط انجام دهید. اگر ساختار سایت شما ایده‌آل نیست، قبل از بررسی تمام جوانب را بسنجید و یا با یک مشاور سئو، اقدام به جابجایی و تغییر آدرس صفحات نمایید.

ساختار مناسب برای سئو فروشگاه اینترنتی

بهینه سازی ساختار Url یا آدرس صفحات فروشگاه اینترنتی

به چند نمونه از ساختار URL ها در ادامه نگاه کنید و به این سوال به خودتان پاسخ دهید که بهترین ساختار url از نظر نوع نمایش، به خاطر سپردن یا به اشتراک گذاری برای دسته بندی محصولات، صفحات محصول و… کدام گزینه میباشد؟

  1. https://www.test.com/product-category/women-fashion/socks-for-women/tommy-hilfiger-women/
  2. https://www.test.com/women/socks/tommy-hilfiger/

در ساختار url شماره یک همانطور که مشاهده میکنید عبارت product-category آمده است که این به صورت پیشفرض در تمام فروشگاه‌های اینترنتی که با ووکامرس راه اندازی میشوند وجود دارد و باعث طولانی شدن آدرس دسته بندی محصول میشود. در ادامه نیز عبارت‌های url را میتوانید مشاهده کنید که خلاصه شده‌اند و نیازی نیست تمام عبارت‌هایی که در عنوان نوشته میشود در url نیز وجود داشته باشد و فقط از عبارت اصلی در url استفاده شود کفایت میکند.

ربات‌های گوگل زمانی که شما url صفحات خود را بهینه میکنید راحت تر میتوانند به صفحات مراجعه کنن و آنها را بررسی کنند، چون اگر تعداد این url ها کمتر باشد نیاز به بررسی کمتری دارند و در نتیجه ربات‌های گوگل به مقصد نهایی هر فروشگاه اینترنتی میرسند و همچنین با این کار سرعت ایندکس دسته بندی محصولات و صفحه جزییات محصول بالاتر میرود.

9 استباه در سئو سایت فروشگاهی

در ابتدا قصد داریم 5 اشتباه که خیلی از فروشگاه های اینترنتی در سئو سایت فروشگاهی خود انجام میدهند را مورد بررسی قرار میدهیم و در صورتیکه شما این نکات را در زمان سئو سایت فروشگاهی خود رعایت کنید قطعا تاثیر بسزایی در نتایج گوگل خواهد داشت. با انجام موارد زیر بدون شک میتوانید بازدید فروشگاه اینترنتی خود را تا 3 برابر افزایش دهید!

اولین نکته برای سئو سایت فروشگاهی: بررسی محصولات ناموجود است!

حالا سوال اینجاست! محصولات ناموجود رو چیکار کنیم؟ خوب برای برطرف کردن این مورد باید اول این تصمیم را بگیریم که آیا این محصولات ناموجود در فروشگاه اینترنتی قرار است موجود شود یا خیر! اگر قرار است موجود شود ابتدا باید محصولات ناموجود را بعد از محصولات موجود در فروشگاه اینترنتی قرار دهیم تا اول محصولاتی دیده شوند که موجود است و سپس محصولات ناموجود یا محصولاتی که بعدا قرار است موجود شوند.

دومین نکته نیز در سئو سایت فروشگاهی مربوط به محصولات ناموجود است. که بعد از انتقال به پایین صفحه چه کاری میتوانیم انجام دهیم تا سئو فروشگاه اینترنتی ما بهتر شود؟

در این مورد بهتر است موجودی محصول ناموجود را صفر قرار ندهیم! چرا که این کار باعث میشود محصولات ناموجود کلا دیده نشوند. بهتر است قیمت محصول را 0 قرار دهیم و به جای دکمه افزودن به سبد خرید میتوانید متن دلخواهتان را قرار دهید. مثلا: برای ثبت سفارش تماس بگیرید! یا شماره تماس خود را قرار دهید.

مورد سوم: آیا قرار است محصول هرگز موجود نشود؟ برای این نیز راهکاری وجود دارد که کمک بسیار زیادی به سئو سایت فروشگاهی شما میکند.

در این مواقع بهتر است این محصول را کنونیکال کنید به محصولات یا دسته بندی آن محصول! چون دیگر نیاز به آن محصول ندارید و قصد موجود کردن را ندارید پس بهتر است کلا از روی سایت برداشته شود و اعتبار آن صفحه به دسته بندی محصولات تان منتقل شود.

نکته دوم: محصولات تکراری و شبیه به هم را چه کنیم؟

خوب شاید اینجا برایتان سوال باشد که چه محصولاتی تکراری هستند؟ برای این نکته میتوان به محصولاتی که دارای رنگ، سایز، ابعاد و… آنها یکسان هستند.

باز هم مثال میزنیم تا بهتر درک شود: خرید کفش مردانه آدیداس سایز 42، خرید کفش مردانه آدیداس آبی، حالا برای این محصولات ما میتوانیم چه کاری انجام دهیم؟

این محصولات را میتوانید به یک دیگر کنونیکال کنید تا محصولی که قرار است در گوگل رتبه بالایی داشته باشد باید کنونیکال کنید یا دسته کتونی های آدیداس!

خوب تا اینجا متوجه شدیم که اگر محصول ما تکراری بود بهتر است روی محصول اصلی کنونیکال کنیم و سایر محصولات را در کنار آن در فیلتر ها قرار دهیم تا رنگ هایی که مرتبط هستند نیز نمایش داده شود.

نکته سوم: عنوان و توضیحات کوتاه در سئو سایت فروشگاهی

این نکته را خیلی از سئو کارها یا وبمسترها خیلی کم به آن توجه میکنند و بیشتر مواقع از برندهای بزرگتر در آن صنف کاری الگو برداری میکنند که این کار باعث افت رتبه آن ها میشود به عنوان مثال میان دقیقا عنوان ها و دسکریپشن های یکسانی را برای آن محصول قرار میدهند و این کار باعث میشود که اصلا در هیچکدام از نتایج گوگل دیده نشوند.

این نکته را فراموش نکنید که عنوان و توضیحات کوتاه محصولات باید کاملا اختصاصی برای شما باشد تا گوگل به آن توجه کند!

نکته چهارم: برچسب ها و دسته بندی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وارد یک فروشگاه اینترنتی میشود و بیش از اینکه محصول داشته باشند دسته بندی ایجاد کرده اند که حتی اکثر آنها خالی است. بنابراین سعی کنید دسته بندی های محصولات خود را تا جایی که امکان دارد مخصر و کوتاه در نظر بگیرید.

در بخش دسته بندی حتما نیازی نیست برای یک محصول یک دسته بندی ایجاد کنید! میتواند از برچسب ها برای این کار استفاده کنید تا بهتر بتوانید دسته بندی های فروشگاه اینترنتی خود را برای سئو مدیریت کنید.

یا اینکه اگر دسته بندی قرار میدهید از برچسب استفاده نکنید! چون اینکار باعث میشود صفحات زامبی و بدون هدف مشخصی در فروشگاه اینترنتی خود ایجاد کنید که اینکار باعث افت شدید رتبه ها در نتایج گوگل میشود.

نکته پنجم: آسان تر کردن مراحل خرید

شاید بگید آسان تر کردن مراحل خرید اصلا ارتباطی به سئو ندارد که! ولی اصلا به این صورت نیست و گاها پیش میاد که ما قصد خرید از فروشگاه اینترنتی را داریم ولی تا بخواهیم مراحل خرید را طی کنیم کلی باید زمان بگذاریم که این کار نیز باعث میشود کاربر از خرید خود منصرف شود و سایت شما را ببندد.

و بسته شدن سایت نیز باعث افت میزان ماندگاری کاربران داخل سایت User engagement و رتبه های صفحات میگردد.

آسان کردن مراحل خرید را میتوانید با رعایت نکات زیر بهبود دهید:

عضویت با موبایل

حذف ایمیل اجبار

قراردادن نقشه و انتخاب آدرس از روی نقشه

کاهش تعداد فیلدهای ضروری

و …

که در صفحه مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی به تمام نکاتی که برای ساخت فروشگاه اینترنتی نیاز است پرداخته ایم و میتواند با رعایت آن نکات یک فروشگاه اینترنتی کامل برای خود بسازید.

فراموش نکنید هرچقدر پروسه خرید اینترنتی و به نکات ریز در فروشگاه اینترنتی توجه کنید هم باعث سئو سایت فروشگاهی تان میگردد و هم افزایش فروش بیشتری را خواهید داشت.

نکته 6: قرار گرفتن یک محصول در چند دسته بندی

قراردادن یک محصول در چند دسته بندی یکی از اشتباهات بزرگ در سئو سایت فروشگاهی محسوب میشود و بسیاری از افراد زمانیکه محصولی تعریف میکنند با خود این تصور را دارند که وقتی برای محصول خود دسته‌ای را انتخاب میکنند باید تیک دسته‌های مادر به همراه زیردسته ها را نیز فعال کنند. در صورتیکه نیازی به اینکار نیست و اینکار باعث میشود کرالینگ ربات موتورهای جستجو دشوارتر شود و در url ها نیز تداخل ایجاد میکند و طولانی میشوند. در زمان انتخاب دسته بندی محصول فقط دسته مربوط به محصول را فعال کنید و نیازی به فعال کردن تمام دسته‌ها ندارید!

نکته 7: حفظ صفحات قدیمی

در صورتیکه شما محصولی را ساختید و پس از مدتی آن محصول ناموجود شد و دیگر قصد موجود کردن آن را ندارید بهتر است این محصول را از سایت حذف کنید و url آن را ریدایرکت کنید به دسته بندی محصول با اینکار این صفحه اضافی حذف میشود و اعتبار آن به دسته بندی محصولات شما اضافه میشود.

نکته 8: حذف ریدایرکت‌های قدیمی و 404ها

اگه شما هم قبلا ریدایرکتی انجام داده اید و مدت زیادی است که از آن میگذرد و آن url دیگر رتبه در نتایج گوگل ندارد بهتر است این url ار حذف کنید تا موتورهای جستجو نیاز به بررسی این صفحات نداشته باشند و با این کار به ربات‌های موتورهای جستجو این دستور را میدهید که  روی محتوای اصلی صفحات فعلی متمرکز شوند.

نکته 9: حذف پارامترهای فیتر محصولات در url ها

زمانیکه کاربران فیلترها را در دسته بندی محصولات فعال میکنند url های جدیدی ایجاد میشوند که موتورهای جستجو این url ها را نیز بررسی میکنند و با اینکار تعداد صفحاتی که ربات‌ها بررسی یا کرالینگ میکنند بیشتر میشود و اینکار برای سئو فروشگاه اینترنتی تاثیر خوبی ندارد و گاها این url ها موجوب افزایش 50 برابری میشود. بنابراین بهتر است این url ها و این صفحات را noindex کنید تا url های اضافی ایجاد نشود.

4 قانون بسیار ضروری برای سئو سایت فروشگاهی

در ادامه قصد داریم 3 نکته بسیار ضروری که باید در فروشگاه اینترنتی رعایت کنید را مطرح نماییم تا بتوانید با رعایت این نکات سئو سایت فروشگاهی خود را بهبود بدهید.

یک: صفحه قوانین و بازگشت کالا داشته باشید.

دو: شناسه کالا یا به عبارتی SKU حتما برای محصولات به صورت داینامیک تعریف کنید.

سه: بخش کامنت یا بخش نظرات محصولات رو حتما فعال کنید و ستاره دار کردن کامنت ها را نیز مدنظر قرار بدهید.

چهار: سیستم چت آنلاین هم قرار دهید چون گوگل این مورد را نیز تشخیص میدهد.

10 نکته مهم در سئو سایت فروشگاهی

  1. بهینه سازی ساختار سایت
  2. تحقیق بر روی کلمه کلیدی
  3. بهینه سازی صفحه محصولات
  4. جلوگیری از به وجود آمدن محتوا تکراری
  5. رعایت اصول Mobile Friendly در سایت
  6. بهینه سازی صفحات دسته بندی
  7. از بین بردن Broken Link ها
  8. افزایش سرعت بارگذاری صفحات
  9. حفظ امنیت فروشگاه آنلاین با استفاده از HTTPS
  10. تقویت محتوای صفحات

طراحی سایت با سئو

برای طراحی سایت با سئو و همچنین نحوه فعالیت آکادمی شادمان از خدمات طراحی با سئو سایت میتوانید به این بخش مراجعه کنید و لیست کامل این خدمات را مورد بررسی قرار دهید.

تدوین استراتژی سئو سایت فروشگاهی

برای تدوین استراتژی دقیق سئو سایت فروشگاهی میبایست وب‌سایت‌های رقبا را کامل آنالیز کنید. منظور از آنالیز سئو یعنی بررسی کنید صفحات هدف کاربر دارای چه مقدار محتوا هستند، روی چه کلمات کلیدی لینک‌سازی داخلی و خارجی انجام داده اند، هر چند وقت یک بار محتوا صفحه را بروزرسانی میکنند، نوع لینک سازی خارجی برای صفحات اصلی به چه صورت است. مثلا لینک سازی خارجی را به صورت رپورتاژ رفته‌اند یا نه بک لینک سایدبار یا… گرفته‌اند. سرعت لود سایت رقبا را بررسی کنید، تعداد محتوا و حجم محتوا را بررسی کنید تا متوجه شوید به چند محتوا نیاز دارید تا به جایگاهی که آنها در نتایج جستجو دارند برسید.

بعد از طی کردن تمام مراحل تدوین استراتژی سئو فروشگاه اینترنتی‌تان وقت اقدام است و باید برای تمام مواردی که تهیه کردید یک جدول زمان بندی تهیه کنید تا بتوانید عملیات سئو سایت فروشگاهی خود را به نتیجه مطلوب برسانید.

سئو یکسری عملیات تمام نشدنی است که شما برای رسیدن و ماندن در نتایج بالای گوگل باید همیشه وب سایت خود را بروز نگه دارید!

همچنین بعد از تدوین استراتژی سئو سایت ما خدماتی به عنوان پشتیبانی سایت فروشگاهی نیز داریم که میتوانید از این بخش با جزییات این خدمات آشنا شوید تا بهتر بتوانیم در خدمت شما عزیزان باشیم.

طراحی وب سایت در کرج - آکادمی شادمان

آخرین مقالات سئو

6 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مجید مطلبی

ممنون بابت مطالب ارزشمندتون
اما فکر کنم دکمه مشاهده مینی دوره سئو سایت فروشگاهی کار نمیکنه و چیزی نمایش نمیده!

مرتضی اشرفی

چرا باید فروشگاه اینترنتیمون رو سئو کنیم؟
اصلا سئو چقدر تو فروش تاثیر داره؟
چطوری فروشگاه اینترنتیمون رو سئو کنیم که سریع بیاییم لینک یک؟
سئو سایت فروشگاهی در یک ماه امکان پذیره؟
چقدر هزینه باید برای سئو فروشگاه اینترنتی در نظر بگیریم؟
سئو فروشگاه اینترنتیمون رو خودمون انجام بدیم یا برون سپاری کنیم؟

صوره ايفون

I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will

Veins viewer

This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place